Rafael Rozendaal spreekt over zijn werk in De Kring

Rafael Rozendaal spreekt over zijn werk in De Kring

Rafael Rozendaal spreekt over zijn werk in De Kring

De Kring Amsterdam presents:

maandag KunstKring! / MAANDAG 9 OKTOBER

Deze keer hebben we twee gasten voor een vooruitblik op het Amsterdam Art Weekend dat van 23 tot 26 november zal los barsten.

Kunstenaar Rafael Rozendaal (37) is even over uit New York en komt langs op de Kring om te praten over zijn werk. Hij is bekend geworden met zijn bewegende beelden en kunstwerken als websites. HIj is ook de bedenker van BYOB, wat staat voor Bring Your Own Beamer. Het concept is simpel; vind je eigen ruimte, nodig kunstenaars uit, vraag of ze hun beamer meenemen. Zijn online werken krijgen veertig miljoen bezoekers per jaar. Tijdens Amsterdam Art Weekend laat Rozendaal zijn werk in filmmuseum Eye zien.

Adriana Gonzalez Hulshof (35) is directeur van Amsterdam Art Weekend en zal tijdens de Kunst Kring een vooruitblik geven. Welke exposities en filmvertoningen moeten we zien? Welke performances zijn de moeite waard? Welke thematische kunstroutes zijn er en wat staat er te gebeuren tijdens de jaarlijkse Gallery Night?

De Kunst Kring is bedoeld voor kunstenaars, musea-medewerkers, galeriehouders, zij die werkzaam zijn voor cultuurfondsen en ander volk uit de wereld der kunsten. De namen van de initiatiefnemers vind je onder aan deze mail.

De opzet is simpel: de borrel begint om 18.30 uur, om 19.30 uur spreken Yuki Kho en Harm Ede Botje met Rozendaal en Gonzalez Hulshof .

Rond 20 uur gaan we met z’n allen eten aan lange tafels in het restaurant van de Kring.
De Kunst Kring wordt elke derde maandag van de maand georganiseerd en en is toegankelijk voor leden en niet-leden van De Kring.

Als je wilt komen moet je je wel even aanmelden op admin@kring.nl onder vermelding van de Kunst Kring 9 oktober 2017.

Meer info: De Kring

 

Publication date: 9 Oct '17